Bezoek Spelebos met je gezin of familie!

Bij het Spelebos is zoveel te beleven en te zien voor jong en oud, een ideaal uitje voor de hele familie dus!

Een actieve dag vol speelplezier.

Nieuwe spellen, nieuwe opdrachten, nieuw speelgoed, nieuw 'oud' speelgoed, en nog zo veel meer!  Kom een kijkje nemen in het vernieuwde Spelebos; het is speelGOED!

 

Wat zie je allemaal in ons museum?

Beleef het spelen van toen weer op een nieuwe eigentijdse manier bij Museum Spelebos.
Verspreid over het museum vind je verschillende spellen die je zelf uit kunt proberen. Loop door onze diorama's met bijzondere poppen en beren, sommige zelfs meer dan 100 jaar oud! Maar ook Barbie, tinnen soldaatjes en oud Hollandse spellen maken deel uit van onze riante collectie.

 

Familiedag

Ben jij dit jaar aan de beurt om de familiedag te organiseren? Dan ben je bij het Spelebos aan het juiste adres! Voor jong en oud bieden we leuke activiteiten en arrangementen welke goed aansluiten bij de mogelijke verschillende wensen. Wat denk je bijvoorbeeld van onderstaand programma? 

 

Ontvangst met koffie, thee en vers gebak bij 't Boshuys

Bezoek Spelebos met speur- en spellentocht

Lunch of diner arrangement bij 't Boshuys

 

Speel de spellen van vroeger!

Bij 't Spelebos vind je geen Playstation, Pokemon of andere spellen van nu, maar juist de spellen van jaaaaaren geleden! Klim op het levend ganzenbord, speel het XXXXL damspel of probeer een van de andere ouderwets gezellige spellen. Alle spellen zijn leuk om samen te spelen met je vriendjes of familie.

Feestjes

Workshops

Museum