Bezoek Spelebos met je gezin of familie!

 

Bij het Spelebos is zoveel te beleven en te zien voor jong en oud, een ideaal uitje voor de hele familie dus! Speciaal voor families en gezinnen hebben we leuke arrangementen samengesteld. Heb je vragen over onze mogelijkheden of arrangementen, neem dan contact met ons op!

Bezoek Spelebos in seizoen 2019!

Nieuwe spellen, nieuwe opdrachten, nieuw speelgoed, nieuw 'oud' speelgoed, en nog zo veel meer!  Kom een kijkje nemen in het vernieuwde Spelebos; het is speelGOED!

 

Wat zie je allemaal in ons museum?

Beleef het spelen van toen weer op een nieuwe eigentijdse manier bij Museum Spelebos.
Verspreid over het museum vind je verschillende spellen die je zelf uit kunt proberen. Loop door onze diorama's met bijzondere poppen en beren, sommige zelfs meer dan 100 jaar oud! Maar ook Barbie, tinnen soldaatjes en oud Hollandse spellen maken deel uit van onze riante collectie.

 

Familiedag

Ben jij dit jaar aan de beurt om de familiedag te organiseren? Dan ben je bij het Spelebos aan het juiste adres! Voor jong en oud bieden we leuke activiteiten en arrangementen welke goed aansluiten bij de mogelijke verschillende wensen. Wat denk je bijvoorbeeld van onderstaand programma? 

 

Ontvangst met koffie, thee en vers gebak bij 't Boshuys

Bezoek Spelebos met speur- en spellentocht

Lunch of diner arrangement bij 't Boshuys

 

Lunch arrangement

Samen 't Boshuys, de brasserie voor het Spelebos, bieden we een leuk luncharrangement aan vanaf 10 personen. Na een gezellige ontvangst met koffie, thee en gebak bezoekt het hele gezelschap het Spelebos, om vervolgens te genieten van een gevarieerde lunch. Verschillende soorten broodjes en sandwiches worden geserveerd op robuuste planken, dat is nog eens gezellig tafelen! De drankjes tijdens de lunch worden apart berekend. Dit gezellige lunch arrangement reserveer is te reserveren voor 19,50 per persoon.

Museum arrangement

Op een steenworp afstand van het Spelebos, staat nog een prachtig museum: Bevrijdende Vleugels!  Ga terug naar de tijd van de bevrijding: Ronkende motoren van gevechtsvliegtuigen, heldhaftige piloten en Amerikaanse parachutisten.

Bevrijdende Vleugels vertelt het heftige verhaal van – onder meer - de bevrijding van Zuid-Nederland aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Bevrijdende Vleugels ligt op het terrein in het gebied waar op 17 september 1944 luchtlandingen plaatsvonden tijdens de Operatie Market Garden.  

Bevrijdende Vleugels heeft een bijzondere collectie inclusief tanks, vliegtuigen, diorama's, foto's en wapentuig dat daadwerkelijk is gebruikt tijdens Operatie Market Garden.

 

Bezoek het Spelebos EN Bevrijdende Vleugels met de familie of je gezin, en maak gebruik van een gereduceerde combi-prijs van € 8,- !

Speel de spellen van vroeger!

Bij 't Spelebos vind je geen Playstation, Pokemon of andere spellen van nu, maar juist de spellen van jaaaaaren geleden! Klim op het levend ganzenbord, speel het XXXXL damspel of probeer een van de andere ouderwets gezellige spellen. Alle spellen zijn leuk om samen te spelen met je vriendjes of familie.

Openingstijden:

Maandag t/m zondag: Gesloten

Feestjes

Workshops

Museum