Vier je kinderfeestje bij Spelebos!

Bij het Spelebos draait alles om speelgoed en spelen, en daar horen de leukste kinderfeestjes ook bij! Bij het Spelebos kun je daarom kiezen uit wel 4 verschillende soorten kinderfeestjes! Kijk hier onder voor ons overzicht, reserveren gaat eenvoudig via deze website. 

Meer informatie of vragen over onze kinderfeestjes? Neem dan contact met ons op!

Glamour Party

Dit kinderfeestje is DE topper voor alle kleine dames met stijl. Tijdens dit feestje leren alle kids de in- en outs van opmaken met talloze kleurtjes oogschaduw, blush en lippenstift. Ook gaan we nageltjes lakken in vrolijke kleurtjes! Als alle meiden er op hun mooist uitzien is het tijd voor de fotoshoot! De leukste foto;s worden na het feestje per e-mail nagestuurd.

 

Bij het Glamour 4 Kids feestje zit het volgende inbegrepen:

- Ontvangst in stijl met kinderchampagne

- Kindermake up en nageltjes lakken

- Fotomoment voor alle diva's

 

Dit kinderfeestje duurt 2 uur, minimaal 6 kids, maximaal 8.

€ 125,00 inclusief kinderchampagne en ranja tijdens het feestje.

Alle deelnemers krijgen gratis toegang tot het Spelebos t.w.v. € 4,- EN een gratis entree ticket om nog eens terug te komen op deze ouderwets gezellige plek!

 

Vliegeniersfeest!

Ga met al je vriendjes op avontuur door Bevrijdende Vleugels, een van onze gidsen maakt van deze middag een echte beleving!  Tijdens het feestje maakt de hele groep een spannende tocht door de bossen in een van onze historische legervoertuigen , bezoeken jullie onze eigen Dakota en klimmen alle kids achter het stuurwiel van onze simulator om een eigen vliegbrevet te halen! 

 
Inclusief:
 • Entree Bevrijdende Vleugels
 • Ontvangst en tour door een rondleider
 • Computer en simulatie vliegen
 • Spannende Bosrit met legervoertuig
 • Kindermenu bij Brasserie 't Boshuys:

 

Belangrijk:

 • Minimaal 8, maximaal 10 soldaatjes per feest
 • Minimale leeftijd 9 jaar
 • ouders/ begeleiding tegen het gereduceerde tarief van € 4,50 p.p.
 • Reserveren kan alleen op woensdag- en zaterdagmiddag, tijd in overleg.
 • Prijs per kindje  €8,45 
 • Eten zit niet inbegrepen in de prijs maar is los bij te boeken bij Boshuys voor maar€6,50 per kindje

 

Draken taartjes 

Je krijgt een boltaartje die je gaat vullen met een lekkere vulling, daarna smeer je hem af met crème en vervolgens ga je hem bekleden met fondant in de kleur die je zelf uitgekozen hebt. De kop, poten en stekels maak je ook zelf. Is hij zo klaar of weet je hem nog mooier te maken!

Duur 2.5 uur, vanaf +/-8 jaar.

15 euro per kind.

Unicorn taartjes  

Je krijgt een boltaartje die je gaat vullen met een lekkere vulling, daarna smeer je hem af met crème en vervolgens ga je  hem bekleden met witte fondant. De hoorn, de oren, de ogen en het haar maak je ook zelf om de unicorn mee aan te kleden. Het wordt vast een prachtige creatie!

Duur 2.5 uur, vanaf +/- 7 jaar.

15 euro per kind.

Slimy slime party 

We beginnen met het maken slijm, lekkere snotterige slijm!  Er is keuze uit diverse leuke kleurtjes en glitters. Daarna gaan we de bewaarpotjes pimpen Je kunt de potjes pimpen zoals je zelf wilt met speciale tape, diamantjes, veertjes, oogjes, lippen of snorren en nog veel meer.

Duur: 2 uur, vanaf 7 jaar.

14 euro per kind. 

Pimp je eigen snoeppot

Hoe gaaf is het om zelf een snoepjespot te hebben, helemaal voor jou alleen! Bij ons kun je hem zelf ontwerpen en pimpen met allemaal leuke spulletjes. We gaan aan de slag met verf, lintjes, strikjes, diamantjes, bloemen, stickers, vogels, voetballetjes en nog veel meer.  Als hij helemaal klaar is vullen we hem nog met lekkere snoepjes. 

Duur: 2.5 uur, vanaf 6 jaar.

15 euro per kind.

Organiser ontwerpen

Super leuk voor op je kamer! Eerst gaan we met verf aan de slag, kies een kleur die je leuk vind of die bij je kamer past, daarna gaan we elk potje leuk pimpen met lintjes, knopen, kanten randjes, glitters, bonten randjes, diamantjes en nog veel meer, als je klaar bent maken we de potjes vast en is je kunstwerk klaar voor gebruik.

Duur: 2,5 uur, vanaf 7 jaar.

14.50 per kind.

Pimp je vogelhuisje

We gaan aan de slag met speciaal gekleurd papier om zo het hout mooi weg te werken. Daarna versieren we het vogelhuisje met lintjes, diamantjes, veertjes en vogels, je maakt hemhelemaal zoals jij dat zelf wil. Je kunt dit bijzondere vogelhuisje thuis een mooi plekje geven, bijvoorbeeld  op je eigen slaapkamer.

Duur: 2 uur, vanaf 6 jaar.

14 euro per kind. 

Droomvanger maken

Hou jij ook zo van mooie fleurige kleurtjes? We gaan aan de slag met wol, lintjes, kraaltjes en veertjes. Kies de kleurtjes die jij leuk vind en we gaan een super mooie droomvanger maken. Hij staat vast erg gaaf op je slaapkamer.

Duur: 2 uur, vanaf 6 jaar.

13.50 per kind.

Lampjes pimpen

Je krijgt van ons een lampje die je geheel naar eigen wens gaat pimpen. We beginnen met special papier en als je daar klaar mee bent hebben we allerlei lintjes, kraaltjes, bloemtjes, glitters en strikjes om hem af te maken. 

Duur: 2 uur,  vanaf 6 jaar.

14 euro per kind.

Wandbord ontwerpen

Bekleed het bord met stof naar keuze, vervolgens gaan we aan de slag met lintjes, knopen, glitters, strikjes en nog veel meer. Zo maak je je eigen wandbord om bijvoorbeeld foto's of haarspeldjes aan op te hangen. Hij staat super gaaf op je kamer.

Duur: 2 uur, vanaf +/- 6 jaar.

14,50 per kind.

Mad Science!

Ben je op zoek naar een origineel kinderfeest? Wil je even iets anders? Neem dan contact op met Mad Science.

Je zult merken dat wij de ervaring in huis hebben om de verjaardag van je kind echt speciaal maken. De jarige groeit van de persoonlijke aandacht en jij als ouder geniet van de stralende gezichten van de kinderen wanneer ze raketten lanceren, slijm maken, rook kringen schieten, suikerspinnen eten en nog veel meer!

 

Reken maar dat onze gekke wetenschapper voor een dag zorgt om nooit te vergeten. We voeren waanzinnige experimenten uit en alle kinderen maken iets om mee naar huis te nemen!

Na het feestje kunnen de kids genieten van lekkere frietjes met een snack, of een pannenkoek  bij 't Boshuys.

 

 

Ijskoud prinsessenfeest!

Dit ijskoud gezellige feestje word gegeven door een ijskoude prinses! Samen met deze ijskonigin beleven alle kids een middag die zij niet snel vergeten en zal deze prinses iedereen de fijne kneepjes van het vak 'ijskoning' leren.Bij het dit feestje zit het volgende inbegrepen:

 

 - Ontvangst ijskoningin met bekende meezing nummers

- Voorstel ronde en foto's maken

- Eventueel taart en cadeautjes

- Make up / Schminken in stijl

- Groepsfoto 

 

 

Duur totale feestje is  1,5 uur, minimaal 8 kids, maximaal 12. Minimale leeftijd is 4 jaar. Kosten voor dit feestje: € 125,00 euro

Kids mogen verkleed komen, maar is natuurlijk niet verplicht. Alle deelnemers krijgen gratis toegang tot het Spelebos t.w.v. € 4,- EN een gratis entree ticket om nog eens terug te komen op deze ouderwets gezellige plek!