Beleef het spelen van toen weer op een nieuwe eigentijdse manier bij Museum Spelebos.
Verspreid over het museum vind je verschillende spellen die je zelf uit kunt proberen.

 

Wat zie je allemaal in ons museum?

Loop door onze diorama's met bijzondere poppen en beren, sommige zelfs meer dan 100 jaar oud! Maar ook Barbie, tinnen soldaatjes en oud Hollandse spellen maken deel uit van onze riante collectie.

 

Scholen en groepen

Spelebos is perfect te bezoeken met een school, klas of groep zoals bijvoorbeeld een familie of vriendenclub. Voor groepen vanaf 15 personen hanteren we speciale tarieven, en bieden we leuke groep-opdrachten aan. Interesse? Laat het ons dan weten, wij denken graag mee voor een leuk programma en dito prijs!
 

Treinen / Modelspoorbaan

Sinds 2013 bouwen wij aan  een zeer bijzonder spoorwegmuseum van maar liefst 500 m2 waar je de mooiste modelbouwbanen van de Benelux kunt vinden! Dit spoorwegmuseum is nog in aanbouw, maar zeker de moeite waard om alvast even te gaan kijken.


ALLE WOENSDAGEN OPEN
10:00 - 17:00 uur.

Speel de spellen van vroeger!

Bij 't Spelebos vind je geen Playstation, Pokemon of andere spellen van nu, maar juist de spellen van jaaaaaren geleden! Klim op het levend ganzenbord, speel het XXXXL damspel of probeer een van de andere ouderwets gezellige spellen. Alle spellen zijn leuk om samen te spelen met je vriendjes of familie.

Feestjes

Workshops

Museum